Meubelstoffering

Antieke en moderne meubels knappen helemaal op, als ze worden voorzien van een nieuwe stof of leer en een nieuwe vulling. Ook als u geen afstand kan doen van uw versleten bank of zetel kan u bij Frélan terecht voor een perfecte herstoffering.

De Materiaalkeuze bepaald in grote maten de uitstraling van een meubel van statig tot stoer, of van degelijk tot design. Voor de stoffering van meubels is een ruime keuze aanwezig in onze showroom. Wij adviseren u graag bij de keuze van een stof of leersoort. Wij maken van uw oude meubels weer een echte blikvanger. Wij geven uw meubels een tweede leven.

Wilt u een offerte dan kunt u die via  het offerte aanvraag formulier een verzoek indienen. wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als  u  een foto maakt en eventueel wat maten kan door geven kunnen wij u specifiek van een antwoord voorzien. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar naar frelan@online.nl. U kunt natuurlijk ook even bij ons in de showroom komen kijken en dan een offerte laten maken.

Hier ziet u enkele voorbeelden van de eerder door ons uitgevoerde werkzaamheden.